Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours
Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours

Cana de baut 4 in 1 Colours & Flavours

Cod produs: 2BJ80160
Disponibilitate: Intreaba stoc
Cant:  
Descriere produs

Cana de baut 4 in 1, cu diferitele sale adaptoare ajuta copilul sa treaca de la biberon la cana. De la 3 luni: Biberon cu manere. Incurajeaza pozitia corecta. Copilul nu mai trebuie sa ridice mana prea sus si sa dea capul pe spate pentru a putea bea. Are inclusa tetina de silicon cu flux mediu. De la 6 luni: Cana cu cioc. Ciocul este moale, pentru a nu rani gingiile sensibile ale bebelusilor. Dotat cu sistem de blocare. De la 9 luni: Cana cu manere de 180 ml. Copilul bea direct din cana. Are inclusa o supapa care permite reglarea debitului de fluide. Acesta promoveaza dezvoltarea corecta a copilului, fara a provoca sufocare. Design anatomic proiectat pentru gura copilului. Capac antiscurgere inclus. De la 12 luni: Cana cu pai. Copilul invata cum sa bea printr-un pai. Clapeta antipicurare inclusa. Se deschide automat cu un singur click. Materiale: PP de inalta calitate. Nu contine materiale toxice.

 Activitatea acestui magazin online se desfasoara conform Termenilor si conditiilor. Preturile afisate includ T.V.A. ANPC.
Copyright mobilacopii.ro © 2015

Viziteaza site-ul Mobiladecopii.ro pe ShopMania