Bariera de securitate XXL

Bariera de securitate XXL

Cod produs: 6MS4621730
Disponibilitate: Intreaba stoc
Cant:  
Descriere produs

7 elemente gard si 1 element usa, realizate din lemn de fag.

            \"\"

Click aici pt filmulet de montaj Bariera de securitate XXL

Bariera de securitate XXL este potrivita pentru separarea camerelor sau tinerea copiilor departe de scari sau diverse piese de mobilier.

Bariera de securitate XXL este fabricata in Romania de catre MESTEREL cu drag pt copilul tau.

\"\"

Bariera este mesterita manual numai din lemn de fag (esenta tare) fiind un produs 100% natural. Astfel, copilul tău nu va respira urmă de vapori toxici sau praf și se va juca in siguranta, ca în sânul naturii.

OPTIONAL se pot lacuii incolor sau alb, cost suplimentar 100 lei.

Gratie distantei dintre bare 6,5 cm, inaltimii, muchiilor si colturilor rotunjite conform noilor reglementari Europene copilul dvs se va putea juca in deplina siguranta in interiorul barierei de securitate XXL

\"\"

Bariera de securitate  XXL contine :

7 elemente de gard (65 cm * 90 cm) si 1 element de usa (65 cm * 90 cm)

OPTIONAL se pot comanda elemente gard si portita (inaltime standard 65 cm) cu diverse lungimi SAU cu lungimea standard 90 cm.

In functie de imaginatia si necesitatile dvs bariera de securitate XXL se poate modula in diferite forme sau poate fii folosita ca tarc de joaca octogonal SAU tarc patrat sau dreptunghiular

\"\"


\"\"\"\"

Pe fiecare piesa 30 cm * 30 cm gasiti imprimate cifre. Cu aceste instrumente de invatare, tip puzzle, puteti construi un cub sau puteti realiza un covoras de joaca plat. Acest joc educativ ajuta la invatarea cifrelor si dezvolta simtul tactil al copilului dvs. Fiecare set de covoras este format din 10 piese confectionate din spuma poliuretanica divers colorata imbinarea acestora fiind pe principiul unui joc puzzle.

\"\"

Bariera de securitate XXL se monteaza rapid cu ajutorul feroneriei incluse si pe baza instructiunilor de utilizare, iar cutia contine toate componentele necesare asamblarii.

Descarca instructiuni pentru asamblare

IMPORTANT! Pentru montare sunt necesare gauri in structura pe care se monteaza bariera (ex perete, balustrada etc) SAU se poate utiliza banda dublu adeziva pentru prinderea de pardoseala.


Asigura-te ca vei reusi sa achizitonezi una din minunatele bariere de securitate (fabricate in Romania) disponibile pentru ca stocurile sunt limitate.

Va rugam sa utilizati produsul in conformitate cu scopul pt care acesta a fost proiectat.

Garantie 12 luni


  • Culoare bariera: Lac incolor
  • Culoare bariera: Lac alb
  • Elemente suplimentare: Element gard
  • Elemente suplimentare: Element portita
  • Covoras de joaca educativ: 1 set
  • Covoras de joaca educativ: 2 seturi
  • Covoras de joaca educativ: 3 seturi
  • Covoras de joaca educativ: 4 seturi
  • Covoras de joaca educativ: 5 seturi
  • Culoare bariera: Nelacuit doar slefuit fin
 Activitatea acestui magazin online se desfasoara conform Termenilor si conditiilor. Preturile afisate includ T.V.A. ANPC.
Copyright mobilacopii.ro © 2015

Viziteaza site-ul Mobiladecopii.ro pe ShopMania