Antepremergator Muzical MyKids My Steps Verde
Antepremergator Muzical MyKids My Steps Verde Antepremergator Muzical MyKids My Steps Verde Antepremergator Muzical MyKids My Steps Verde Antepremergator Muzical MyKids My Steps Verde

Antepremergator Muzical MyKids My Steps Verde

Cod produs: 1NT00004722
Disponibilitate: Intreaba stoc
Cant:  
Descriere produs

Orice parinte asteapta cu nerabdare momentul in care copilasul sau va face primii pasi. Antepremergatorul muzical My Steps este perfect pentru etapa in care cei mici incep sa descopere mersul. Este foarte stabil, are culori vii si atractive pentru micii plimbareti si o tavita educativa cu multe jocuri si un sistem muzical.
Antepremergatorul va ajuta la dezvoltarea abilitatilor motrice si capacitatilor senzoriale ale prichindeilor.
Caracteristici:
- este recomandat de la 8 luni pana la copii cu greutatea de 12 kg
- se monteaza foarte simplu
- este prevazut cu un maner stabil cu ajutorul caruia cei mici se vor sprijini si il vor impinge- este prevazut cu 4 roti
- partile laterea ale antepremergatorului sunt colorate si au cifre si litere in relief
Tavita educativa a antepremergatorului are o multime de jocuri, culori si sunete care vor fi foarte agreate de cei mici:- o jucarie tip ruleta- joc colorat cu litere si cifre in relief- jucarie rotita cu ursulet si oglinda- 4 butoane cu muzicuta- jucarie cu 4 bile colorate- desene cu animalute, inimioare, baloane si fluturasi in relief, ce vor dezvolta simtul tactil al celor mici.
Dimensiuni: 47x44X46

 Activitatea acestui magazin online se desfasoara conform Termenilor si conditiilor. Preturile afisate includ T.V.A. ANPC.
Copyright mobilacopii.ro © 2015

Viziteaza site-ul Mobiladecopii.ro pe ShopMania