Marsupiu Comfort N9
Marsupiu Comfort N9 Marsupiu Comfort N9 Marsupiu Comfort N9 Marsupiu Comfort N9 Marsupiu Comfort N9 Marsupiu Comfort N9 Marsupiu Comfort N9 Marsupiu Comfort N9 Marsupiu Comfort N9 Marsupiu Comfort N9 Marsupiu Comfort N9

Marsupiu Comfort N9

Cod produs: 2BJAN-NN-09
Disponibilitate: Intreaba stoc
Cant:  
Descriere produs
Marsupiul Comfort a fost creat pentru cei mai exigenti copii. Capotina special conceputa protejeaza copilul nu numai de vremea neplacuta, ci si de soarele puternic si galagia excesiva. Marsupiul Comfort este solutia ideala pentru mamele care alapteaza. Marsupiul are o pozitie de alaptare care va permite sa alaptati oricand copilul dumneavoastra. O centura speciala pe sold reduce din greutatea de pe umeri, ceea ce face transportul copilului mai sigur si mai stabil Marsupiul are mai multe pozitii: 1. Cu fata spre mama& 2. Cu fata spre exterior, pozitie recomandata pentru copii mai mari, care sunt interesati de ce se lumea inconjuratoare& 3. Pozitia de alaptare - o pozitie foarte comoda pentru hranirea sau adormirea copilului. Marsupiile WOMAR sunt fabricate in conformitate cu standardele europene de siguranta. Conform reglementarilor, marsupiile sunt supuse la diferite teste. Materialele folosite in procesul de productie au certificatele de igiena, care asigura ca tesaturile sunt de inalta calitate, si sunt sigure pentru sanatatea copilului. Material exterior - 100% poliester Material interior - 90% bumbac, 10% poliester, Material de continut - 100% poliester. Recomandat pentru copii cu varsta cuprins intre 3 - 24 luni (de la 5 la 13 kg).
 Activitatea acestui magazin online se desfasoara conform Termenilor si conditiilor. Preturile afisate includ T.V.A. ANPC.
Copyright mobilacopii.ro © 2015

Viziteaza site-ul Mobiladecopii.ro pe ShopMania