CONDITII GARANTIE SI RETURNARE

Toate produsele sunt noi, in ambalaj sigilat, iar garantia Produselor va fi emisa de catre producator, importator sau Vanzator, in functie de specificul fiecarui Produs. Garantia Produselor poate diferentia in functie de fiecare produs in parte. Garantiile Produselor cu certificate de garantie proprii au adresa de service inscriptionata in certificatul de garantie sau pe site-ul oficial al producatorului.
Produsele returnate pentru solicitarea efectuării garantiei trebuie să fie însoțite de certificatul de garanție, factura fiscala, sa fie in ambalajul original si sa fie insotite de toate accesoriile cu care au fost achizitionate, precum si de o cerere din care să reiasă defectul reclamat. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi suportata exclusiv de catre Cumparator. Adresa la care trebuie expediat Produsul in vederea solutionarii garantiei va fi comunicata pe e-mail in urma solicitarii la adresa garantie@mobiladecopii.ro.

Va asiguram ca conform  articolului 4, litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor pentru cumparaturile la distanta Dvs in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestora puteti sa cereti returnarea sumelor platite pt produsele comandate.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a reexpedia produsul clientului, pe cheltuiala acestuia si de a refuza returul acelui produs.  Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.)
Produsele pot fi returnate numai daca sunt in aceleasi conditii in care au fost primite, nu sunt deteriorate si nu prezinta semne de uzura, modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri.  In cazul returului prin curier a unui produs aflat in perioada legala de returnare de 10 zile , costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.
Conform legislatiei in vigoare avem obligatia sa va inapoiem prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor. Contravaloarea transportului 19 lei/produs NU se returneaza !

 Activitatea acestui magazin online se desfasoara conform Termenilor si conditiilor. Preturile afisate includ T.V.A. ANPC.
Copyright mobilacopii.ro © 2015

Viziteaza site-ul Mobiladecopii.ro pe ShopMania