Aventuri in Aer Liber - Lanterna cu Dinam
Aventuri in Aer Liber - Lanterna cu Dinam Aventuri in Aer Liber - Lanterna cu Dinam Aventuri in Aer Liber - Lanterna cu Dinam Aventuri in Aer Liber - Lanterna cu Dinam Aventuri in Aer Liber - Lanterna cu Dinam

Aventuri in Aer Liber - Lanterna cu Dinam

Cod produs: 2BJE2016
Disponibilitate: Intreaba stoc
Cant:  
Descriere produs
Lanterna de marimea unui buzunar, perfecta pentru expeditii pe timp de noapte, unde poti descoperi viata salbatica nocturna. Lanterna dinam are doua LED-uri care functioneaza pe termen lung si o manivela care genereaza energie. Descopera viata salbatica nocturna cu ajutorul lanternei cu dinam. Aceasta lanterna eco friendly are doua LED-uri care functioneaza pe termen lung si o manivela care genereaza energie. Exista un buton de blocare care permita sa blochezi manivela si sa depozitezi mai usor lanterna, si un comutator on / off. Datorita snurului inclus, aceasta va fi mereu la indemana pentru camping si excursii pe timp de noapte. Un cadou perfect atat pentru copii, dar si pentru adulti, poate fi folosita in cazul unei pene de curent sau in masina. Lanterna are o lungime de 10 cm, latime 5 cm si grosime 2 cm. Recomandat copiilor cu varsta: peste 6 ani Jucariile Brainstorm sunt jucarii educative, interactive si distractive, care aduc impreuna o serie de obiecte fascinante. Scopul jucariilor Brainstorm este de a distra copii, dar si de a-i inspira pentru a afla mai multe despre mediul lor inconjurator.
 Activitatea acestui magazin online se desfasoara conform Termenilor si conditiilor. Preturile afisate includ T.V.A. ANPC.
Copyright mobilacopii.ro © 2015

Viziteaza site-ul Mobiladecopii.ro pe ShopMania