Bariera de lemn de securitate Tip M
Bariera de lemn de securitate Tip M

Bariera de lemn de securitate Tip M

Cod produs: Bariera de lemn de securitate Tip M
Disponibilitate: Intreaba stoc
Cant:  
Descriere produs

Bariera de securitate M este potrivita pentru separarea camerelor sau tinerea copiilor departe de scari sau diverse piese de mobilier.

Bariera de securitate M este fabricata in Romania.

Bariera este mesterita manual numai din lemn de fag (esenta tare). Astfel, copilul tău nu va respira urmă de vapori toxici și se va juca in siguranta, ca în sânul naturii.

OPTIONAL se pot lacuii natur, cost suplimentar 70 lei.

Gratie distantei dintre bare, inaltimii, muchiilor si colturilor rotunjite conform noilor reglementari Europene copilul dvs se va putea juca in deplina siguranta in interiorul barierei de securitate M.

Bariera de securitate M se monteaza rapid cu ajutorul feroneriei incluse si pe baza instructiunilor de utilizare, iar cutia contine toate componentele necesare asamblarii. IMPORTANT! Pentru montare sunt necesare gauri in structura pe care se monteaza bariera (ex perete, balustrada etc)
Asigura-te ca vei reusi sa achizitonezi una din minunatele bariere de securitate (fabricate in Romania) disponibile pentru ca stocurile sunt limitate.

Va rugam sa utilizati produsul in conformitate cu scopul pt care acesta a fost proiectat.

Poate fi executate in functie de dimensiunile dumneavoastra.

Garantie 12 luni

 Activitatea acestui magazin online se desfasoara conform Termenilor si conditiilor. Preturile afisate includ T.V.A. ANPC.
Copyright mobilacopii.ro © 2015

Viziteaza site-ul Mobiladecopii.ro pe ShopMania