Tarc Bebe

Tarc Bebe

Cod produs: 6MS4621613
Disponibilitate: Intreaba stoc
Cant:  
Descriere produs

3 elemente gard si 1 element usa, realizate din lemn de fag.

            \"\"

Click aici pt filmulet de montaj tarc de joaca patrat

Tarcul patrat pentru bebe este singurul loc, unde copilul dvs va sta nesupravegheat anumite perioade de timp datorita spatiului interior generos.
Cea mai naturală si sigura alegere este tarcul din lemn MESTEREL recomandat de la 0 luni la 3-4 anisori. Tarcul din lemn este fabricat in Romania de catre MESTEREL cu drag pt copilul tau.

\"\"

Tarcul Mesterel este un articol multifunctional,indeplinind 3 functii: loc de joaca, premergator si bariera de securitate.  Copilasul tau va avea parte de cea mai mare distractie in timp ce isi va dezvolta abilitatile motrice si coordonarea miscarilor cu ajutorul barelor verticale din lemn.

Tarcul este mesterit manual numai din lemn de fag (esenta tare) fiind un produs 100% natural. Astfel, copilul tău nu va respira urmă de vapori toxici sau praf și se va juca, creste in siguranta, ca în sânul naturii.

OPTIONAL se poate lacuii cost suplimentar 70 lei sau se pot comanda elemente suplimentare :

- gard la pretul de 50 lei / bucata

- usa la pretul de  50 lei / bucata

Gratie distantei dintre bare 6,5 cm, inaltimii, muchiilor si colturilor rotunjite conform noilor reglementari Europene copilul dvs se va putea juca in deplina siguranta in tarcul MESTEREL.

\"\"

Tarcul de joaca patrat 0,81 mp contine :

3 elemente de gard (65 cm * 90 cm) si 1 element de usa (65 cm * 90 cm).

Se pot monta si mai putine elemente !

\"\"

\"\"\"\"

Pe fiecare piesa 30 cm * 30 cm gasiti imprimate cifre. Cu aceste instrumente de invatare, tip puzzle, puteti construi un cub sau puteti realiza un covoras de joaca plat. Acest joc educativ ajuta la invatarea cifrelor si dezvolta simtul tactil al copilului dvs. Fiecare set de covoras este format din 10 piese confectionate din spuma poliuretanica divers colorata imbinarea acestora fiind pe principiul unui joc puzzle.

\"\"

In functie de imaginatia si necesitatile dvs tarcul din lemn MESTEREL se poate modula si monta in diferite forme datorita legaturilor mobile sau poate fii folosit ca bariera de securitate L

\"\"


Tarcul MESTEREL se monteaza rapid cu ajutorul feroneriei incluse si pe baza instructiunilor de utilizare, iar cutia contine toate componentele necesare asamblarii.

Descarca instructiuni pentru asamblare

\"\"
Asigura-te ca vei reusi sa achizitonezi unul din minunatele tarcuri din lemn (fabricate in Romania) disponibile pentru ca stocurile sunt limitate.

Va rugam sa utilizati produsul in conformitate cu scopul pt care acesta a fost proiectat.

Garantie 12 luni


  • Culoare tarc: Lac incolor
  • Culoare tarc: Lac alb
  • Elemente suplimentare: Element gard
  • Elemente suplimentare: Element portita
  • Covoras de joaca educativ: 1 set
  • Covoras de joaca educativ: 2 seturi
  • Covoras de joaca educativ: 3 seturi
  • Covoras de joaca educativ: 4 seturi
  • Covoras de joaca educativ: 5 seturi
  • Culoare tarc: Nelacuit doar slefuit fin
 Activitatea acestui magazin online se desfasoara conform Termenilor si conditiilor. Preturile afisate includ T.V.A. ANPC.
Copyright mobilacopii.ro © 2015

Viziteaza site-ul Mobiladecopii.ro pe ShopMania